bryan cranston


Vaknade hyffsat sent idag vilket var cpskönt. Hela gårdagen spenderades med att inte göra ett skit, tänkte plugga men jag kände mig för illamående psykiskt. Såg på Malcolm in the Middle, det mår jag bra av hehe. 
I fredags var det mys och jag såg SAW som var förvånadsfullt bra, väldigt plot twistad vilket jag älskar i filmer.
Idag har jag varit och övningskört vilket gick rent skit, körde med mammas bil för första gången där kopplingen var så annorlunda från pappas så det sket sig. Klarade starta till slut iaf. Snart ska jag äta grillat så det blir nice. Ska också försöka plugga lite senare, kommer inte bli av.

drunk man vs speed bump.


Åhhh vad slut jag ääääär. Har varit en okej dag idag, början av dagen var förjävlig men sedan blev det bättre. Har ätit rostade mackor till middag medan jag sett malcolm in the middle och ska nu vila lite sedan plugga fysik kanske. 
Hejdåååååå mina ben gör ooooont

är det helg snart :(

Första dagen tillbaka till skolan och det känns förjävligt. Fick dåligt med sömn inatt vilket resulterade ett väldigt deprimerat humör. Är så himla glad att denna dagen är över då nästan ingenting bra skedde. När jag kom hem somnade jag på direkten och sov 2 timmar, nu har jag gått ut på en promenad så jag mår väl lite bättre. Känner mig bara så slut..

Mitt humör i en hårig bild :)