SALMAAMIAMI


Dagens och även morgondagens blev Ristorante pizza och cola såklart, som förra helgen. Älskar den mer än.. Någonting jag älskar hyffsat mycket. Fick något cpfall idag så jag kunde inte äta lunch, fick alltså sitta och titta på när mina vänner åt på Dallas. Goddammit. Förstår dock inte vad det var, det gjorde bara ont och jag är rädd att det är någon allergiskit. Ikväll umgås jag kanske med JesperH, om jag orkar kliva upp efter all denna sömn efter skolan.

dejtade tina på skolan vid ett litet fult bord

Nu har mamma lämnat mig för Åre tills på söndag, detta betyder att jag får bestämma middag själv och inviger denna ensamhet med lite sallad och bröd<3 Kommer vara ganska skönt att vara ensam över helgen men det betyder också att jag kommer inbilla mig att ytterdörren öppnar sig och liknande. Nu ska jag äta min älskade mat (och mina underbara bröd mmhmh) samtidigt som jag ser... Community kanske och sedan läsa bajsbok.
 

The brotherhood of war


Jag har faktiskt aldrig gråtit så mycket till en film som till denna, känner mig smått förstörd just nu och har huvudvärk. Filmen finns på youtube med engelsk text för de som är intresserade. Fasiken alltså.