städade även idag, wow magda


Senaste dagarna har jag varit hur slut som helst, sovit hur många timmar som helst och det är ganska nice faktiskt. Senaste dagarna har jag umgåtts med vänner, sett The Office och lyssnat på Taylor Swift (wtf (vet inte)). Idag har jag spenderat dagen framför The Office och även övningskört, gick zuperbra (pappa tycker jag är redo för uppkörning, yay). Ikväll umgås jag med Jesper tror jag och morgonkvällen står tom just nu.
 

skar mej på foten tehee

I förrgår hade jag en jobbig dag psykiskt så jag gjorde det jag ofta gör då det blir knepigt: Någonting med håret. Blekte topparna och lite i luggen och tycker det blev ganska bra, syns ungefär som på den fjärde bilden. 
Igår körde jag bil fram och tillbaka till Umeå för att vi hade en släktträff, när jag kom hem var det direkt över till andra släkten för att äta surströmming. Spenderade resten av kvällen med Jesper och Måns då vi satt och pratade mest hela kvällen och spelade hello kitty bingo. Typiska sommarkvällar. 
Kvällen spenderar jag med min älskade dator och den visar mig massa the Office avsnitt vilket är hur nice som helst, imorgon umgås jag med Jesper och David vilket blir bra!

tredje kvällen förklarad i bilder


Igårkväll firade vi Emmy 18 år och det var hur trevligt som helst! (Tack för denna kväll Emmy) Efter festen drog jag och tre vänner till baldertaket och satt och pratade där ett tag sedan for vi till subway för det är ganska så mycket gott där.