min blogg är inget ställe för folk som vill läsa intressanta saker

Och där var första delen av fysikprovet över! Vi hade alltså prov idag i fyra timmar utan paus, gick dock efter tre för jag var trött i hjärnan och gjorde ingen mer nytta. Hade sedan bild och efter bilden for jag till trafikskolan och övningskörde med en riktig lärare för första gången, gick ganska bra, vi bara chillkörde lite i stan och tränade lite på att vända bilen. Kom hem vid 5 och från hemkomsten har jag endast ätit parisare, duschat och.. STÄDAT!! Dammtorkade och allt, get on my level. Nu ska jag vila en timma eller liknande och efter det ska jag inte göra ett skit, för det är jag värd :)
 
 
 

KISSEN VAR ÄR DU :(


Övre bilden: förklarar min kväll. Nedre bilderna: Förklarar hur somrig jag var idag.
Hur varmt som heeeeeeeelst, har lite blandade känslor över det. Mest dåliga faktiskt, jag svettas och när jag blir för varm får jag lite panik. Det är ok att vara i detta väder om man är blöt eller någonting men när man är torr gör det ont och man ser ingenting för det är så ljust:( 
Men när jag kom hem var det skönt att sitta ute en stund, det var väldigt blåsigt så därför fick jag inte panik:D WOho! Seger:D awowhjwop. Åhhh vad jag måste plugga fysikis, känner att jag inte är så förberedd och det måste jag vara på måndag:( Imorgon nu tack, ja.
 

svettas


Denna morgon var en bra morgon som bidrog till att denna dag var pretty good! Hade design, bild sedan lunch(pannkaka) och stack efter detta till riskettan med Jonas. Riskettan var dock väldigt dryg men bättre än lektionen man behövde ha för tt få övningsköra. Ikväll ska jag dock köra, till mormor och käka lite middag, plugg blir det sedan.