kollade genom massa bilder från i somras också, åh vad bra tid jag hade

Tjenare, idag är en bra dag. Livet har börjat ordna sig. Har blivit mycket bättre i klassen efter breakupet, känner att vi kan återgå till normalt (inte kramas och pussas men vara hyffsat vänner iaf!) Har sovmorgon till klockan 11.55 imorgon tror jag(?) vilket gör det lite mer nicigt också hihi. Sen är jag så jäkla taggad på lördag då jag får ha reunion med Tina och Fanny<<333<<33<3. Ah så nice! 
Helgen har varit 10/5, rent underbar alltså. Men annars händer det väl inte så mycket tror jag, förutom att jag måste skriva en gymnasierapport till på fredag (woops har visst inte börjat...) vilket är lite sämst, men det är mitt fel. Jag suger på att ta tag i saker i tid. 
 

godnatt

Så jag såg just genom the notebook, wow vad jag grät lol. Ser hög ut. Den var faktiskt bättre än vad jag trodde den skulle vara då det jag sett varit väldigt cheesy men den e fin. 7/10. Har även börjat se Better Call Saul och WOW VILKEN SERIE. Har precis samma stil som i Breaking Bad, och fantastiskt deprimerande story. Den tycker jag verkligen att ni ska se ifall ni sett Breaking Bad, om inte: SE BREAKING BAD.