mjaau

Dagen blev sticka och en kort promenad, kvällen blev finmiddag med familjen + lite släkt och sedan film med Matilda. Var en väldigt mysig kväll och det känns förjävligt att hon ska bort, men hon finns ju över telefonen ändå. Var just hur trött som helst men sedan började min hjärna spöka och det suger för nu känner jag mig rent ledsen, igen. 
Blir en lunch med Matilda och mamma imorgon sen ännu en finmiddag fast hos pappa denna gång. Blir förmodligen inget planerat till kvällen då det brukar hålla på ett tag. Eller iaf till åtta, men folk har ju jobb och sånt :'(
Stina Lundström fotade mig förresten för ett par dagar sedan. Hon e dukti och fin
 
 

Kanske dags igen

Wow vad det blev tomt på min blogg. Mina dagar har blivit väldigt tomma då jag aldrig blir inringd till jobbet. Jag har till och med börjat sticka nu! Livet är dock nice, snart har jag och edvin varit tillsammans 6 månader vilket känns helt sjukt?! Hur gick det så snabbt??? 
Detta inlägg känns väldigt random för jag vet inte riktigt hur man bloggar längre, vad vill folk veta liksom XD. Joo men man är en 19-årig praktiskt taget arbetslös tjej som börjat sticka, spela hearthstone sedan såklart har vi det ständiga målandet. Har även sett alla scream filmer nu och dom var typ nice, ganska mysiga och lite humoristiska. 
Kolla vad fluffigt mitt hår var här! Fan vad nice!
Kolla! Mina älskade getter<3<3<3<3
 
Sedan avslutar vi med en bild som blev omtyckt.