mister babadook

Såg förresten en väldigt ryslig(?) film igår med peppegubben, den innehåller knappt några screamers utan är läskig på det sättet att det som... kryper inom en. Tyckte om den väldigt mycket eftersom jag aldrig sett någon liknande skräckis och den släpper inte min hjärna en enda sekund. You should all watch it.

magda tlött

Wow, blogg, det har jag ju också. Första hemmakvällen på väldigt länge nu, känns rätt skönt att återvända till mitt fina, nya rum! Har fått en tv på mitt rum vilket är wunderbar. Senaste dagarna har jag spenderat med mys hos petter vilket har varit riktigt underbart. Skolan är crazy, hade två ''matteprov''(ett matteprov å ett konstruktionsprov vilket är matteigt) i torsdags som gick helt ok, eller ja typ. Den kommande veckan har  jag  samhällsprov sedan veckan efter det blir det de fruktade fysikprovet.:( Magnetism och skit. 
Saknar mysiga kvällar som denna, med tjejorna.♥
 

bloppis

På grund av brist av pengar så drar jag igång en bloppis, ifall ni är intresserade kan ni mejla till: Magdaa.a@hotmail,com eller sms:a till 0761389340 vilket plagg ni vill köpa. (Går även meddela på facebook)
Priserna lyder:
En tröja/kofta 25kr/styck eller två för 40kr
Ett bar jeans 35kr/styck eller två för 60kr
Jag kan ta in plaggen till stan annars går det hämta/betala i bergsbyn/mobacken. Betalningssätt är antingen kontant eller swish!