mewww

Åhhhh vilken skitig dag... Började med att försova mig, hann inte äta frukost så var tvungen att käka medecin utan mat = illamående som faaaan. Kommer till samhällsen och där utfördes otrevligheter. Lunchen var ganska kul och fysiken fungerade också. På designen var allt skit så Elvira fick ta hand om mig(tack), var bara riktigt onice sedan fick jag mer otrevligheter. Tog bussen hem men den var trasig och det sög, sen kommer jag hem och det finns ingen mat hemma. Ingen mat at all. 
Ska iaf få fara till Elvira ikväll och mysa, känns välförtjänt efter en dag som denna.. Tror jag också ska beställa hem lite kläder eftersom det är synd om mig :') MEN! Jag längtar till helgen, får umgås med mina näraste och käraste(vänner och alkohol) lol. 
Har ju världens bästa syrror också btw.
 

Min helgI fredags umgicks jag med Elvira, Emma och Matilda hemma hos mig där vi drack vin och pratade mestadels om att vissa pojkar alltid sätter sig själv först. Efter det drog vi till olles och bara myste, det var en nice kväll. Igårkväll(lördag) startade kvällen hos Lisa som en dejt och slutade på några värmeplattor i stan, mellan detta hann vi med mollstar och umgås med massa fina å snälla människor. Thankz for this helg.

fredag & lördag blev wunderbara

Det här är en av mina favvosar, riktigt bra film och the acting, wow! Luv it. Ska se om den idag känner jag sedan tycker jag att ni som inte sett den bör göra det!!!!!!11111111111